Den centrale person bag klinikken er Fysioterapeut Annemette Daa Svarer. Annemette har mere end 10 års erfaring med klinisk forskning og behandling af hoved- og nakketraumer samt forstyrrelser i det autonome nervesystem. Har desuden en baggrund inden for idrætsfysioterapi og stor erfaring med forebyggelse, behandling og genoptræning af idrætsskader.

 

Forspring gennem faglighed

Forebyggelse, behandling og genoptræning er i konstant udvikling. Og for at give dig den bedste behandling og det bedste forspring i forhold til din vitalitet, velvære og funktionalitet, er headstart også i konstant udvikling. Annemette har løbende videreuddannet sig inden for Medicinsk og Kinesisk akupunktur, Osteopati (IAO), Idrætsfysioterapi, Mulligan, Kraniosakral terapi, Funktionel Medicin, Fasciel Release Techniqie, Titleist Golf Physical Therapy, Ultralydsscanning og diverse specialekurser – og det er vores fornemmeste opgave at holde os opdaterede med nye behandlingstiltag, så du får den bedste og mest effektive behandling.

 

Behandlingsstrategi

Din sygehistorie og en grundig undersøgelse af din bevægelighed, funktion og velvære er grundlaget for din personlige behandlingsplan. Planen er en kombination af specifik manuel behandling, egen-behandling og et højt informationsniveau. Vi betragter kroppen som en helhed, hvor alle strukturerne kan påvirke hinanden. Derfor kan behandlingen tage udgangspunkt et helt andet sted i kroppen end der du mærker symptomer.

Der vil gennem dit forløb løbende være en forventningsafstemning, så vi er sikker på at opnå den vitalitet, velvære og funktionalitet, som du ønsker.