Spiller du golf?

Hvor tit går du til din golf pro for at få rettet dit sving i troen om, at det alene er teknikken, der skal tilpasses for at forbedre dit resultat?

Kan du altid få kroppen til at svinge som golf pro’ n ønsker  – eller er det som om kroppen stritter imod? Fælles for alle golfspillere – pro som motionist – er afhængigheden af at de fysiske forudsætninger er til stede.

Din fysik kan være årsag til, at teknikken ikke kan udføres korrekt, og effekten af træningen udebliver.

For at give dit golfspil optimale muligheder har du brug for en kortlægning af din krops muligheder og begrænsninger. Du har brug for en golfscreening!

Jeg screener kroppens bevægemønstre i relief til golfsvinget. Derigennem kortlægger vi muligheder og begrænsninger ved netop din krop. Du vil gennem screeningen opnå en større egen forståelse, og få mulighed for at forbedre dit back swing, impack position og gennemsving. Yderligere vil det give dig et godt fundament til din næste session med golf pro´n .

Efterfølgende vil du blive præsenteret for en plan baseret på screeningsresultat og personlige ønsker – en vej til et højere golfniveau. 

Golfscreeningen er – uagtet HcP – dit værktøj til at forbedre dit resultat på banen. Det giver mulighed for at mindske og evt. fjerne dine gener før, under og efter din golfrunde.

 

Se priser